Actueel reputatiemanagement in tijden van aanbesteding

Als je bij veelbesproken bedrijven als McDonald’s en Monsanto verantwoordelijk bent voor de communicatie, dan moet je weten wat reputatie- en crisismanagement inhoudt. Inmiddels is Debbie de Wagenaar uitgegroeid tot een expert in dit vak. 

Na haar laatste functie als Director Global Communications bij FrieslandCampina adviseert Debbie bedrijven en organisaties in het beschermen en versterken van hun reputatie. Zij vertelde hier enthousiast over bij het CNNH en spitste haar verhaal toe op één uiterst actuele case in de regio.

Jeugdhulporganisatie Parlan had Debbie gevraagd het proces cq. gevecht rond de aanbesteding van gesloten jeugdzorg communicatief te begeleiden. Hoe zorg je ervoor dat in een emotioneel krachtenveld met zo’n publieke uitstraling je communicatief de juiste dingen doet? Welke dilemma’s spelen er en waar begin je mee?

Samen gaven Hoofd Communicatie & PR van Parlan (én gewaardeerd lid van het CNNH) Hugo Koeman en Debbie inzicht in een turbulent traject. Daarbij gebruikten ze graag ons deskundige publiek als klankbord voor wat goed ging en beter kon. Een spannende, interactieve avond voor iedereen die houdt van communicatie bedrijven op het scherpst van de snede.